Een mens kan alles leren

 

Uitdagingen, ik hou ervan. In mijn jonge jaren waren het sportieve uitdagingen. Net iets langer onder water zwemmen dan de vereiste zeven meter, een pirouette maken op mijn kunstschaatsen, achtjes draaien op de rolschaatsbaan. Die uitdagingen liggen inmiddels ver achter me. Hoewel, op mijn vijftigste verjaardag vroeg ik skates cadeau. Daarop reed ik een jaar later de Women on Wheels skatetocht uit in het Haagse Zuiderpark. Ook wel een behoorlijke uitdaging. Van nog recentere datum is het behalen van mijn vaarbewijs.

Vandaag de dag liggen mijn uitdagingen op een heel ander vlak. Mezelf dingen aanleren die ik nooit gedaan heb. En kijk wat het mij gebracht heeft! Vloggen bijvoorbeeld heb ik geleerd door veel naar filmpjes te kijken van mensen die mij voorgingen. Nuttige tips vond ik bij de leuke dames Grietje en Riske van www.devideomakers.nl De basiskennis monteren kreeg ik aangereikt van een collega vrijwilliger bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Die kennis steeds verder verfijnen deed ik via internet.

En nu een website. Zelf maken is dan voor mij een vereiste. Niet omdat het moet maar omdat ik het leuk vind. Maar ik blijf natuurlijk een leek,  altijd op zoek naar duidelijke uitleg. Die vond ik op YouTube. Daar zijn heel veel goede instructie video’s te vinden. Toch liep ik vast, tijd om hulp te vragen. Die kreeg ik van Roos Koene, de tweelingzus van mijn schoondochter. Zij heeft mijn website verfraait waar dat nodig was en mij tips gegeven zodat ik weer verder kon. Dankjewel Roos!

Deze website blijft in ontwikkeling. met steeds weer nieuwe content.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *