Even voorstellen

Vera zorgt met haar vlogs voor positieve energie

 

Het stond te lezen in een artikel over mij in het mooie maandblad ZIN Magazine.

Dat beviel me wel. Het idee om te vloggen ontstond vanuit die positieve energie. Van nature ben ik gezegend met een opgeruimd karakter. Dat is geen verdienste, ik kreeg de goede genen door van mijn moeder.

Ik ben gelukkig getrouwd, woon in Amersfoort, heb twee fijne zonen, lieve schoondochters en een kat. ik heb ook een dochter en een volwassen kleindochter. Met de laatste twee heb ik al jaren geen contact. Zelfs voor een mens met een opgeruimd karakter is dat een groot verdriet. Waarom vermeld ik dit? Omdat het hoort bij wie ik ben, ook dat verdriet heeft me gevormd. Ik zal altijd de moeder blijven van drie kinderen en de oma van een kleindochter.
Begin oktober 2022 kwam mijn boek ‘Uit Contact’ uit. Het boek kreeg als ondertitel: de pijnlijke scheiding tussen een moeder en haar dochter.
Half november verscheen de tweede druk.

Ik hou van schrijven, van vertellen en van spreken in het openbaar. Luisteren kan ik ook. De vele interviews en de mooie gesprekken met mensen uit verschillende hoeken van de samenleving hebben mij veel gebracht. Ze hebben me wijzer gemaakt, genuanceerder, begripvoller. Een presentatie op zijn tijd of een mooi gesprek, ik vind het nog steeds fantastisch om te mogen doen.

Met vloggen valt alles samen wat ik het liefste doe, presenteren, verhalen vertellen, interviewen en techniek toepassen. Ik vind het heerlijk om daarin mijn eigen koers te varen. Aan de reacties die ik krijg zie ik dat ik die koers moet vasthouden.

Ambitie en Passie gaan niet met pensioen
Het is mij op het lijf geschreven

Contact: veravanbrakel@gmail.com