Update

 

Door het enorme succes was de eerste druk van mijn boek uitverkocht. De tweede druk is nu leverbaar.  Uiteraard is het boek altijd te bestellen. Ik heb zelf ook nog wat exemplaren.
De reacties op mijn boek zijn overweldigend. Iedere dag ontvang ik indringende mails en berichten van mensen in eenzelfde situatie. Hieronder wat eerste reacties van lezers.

Nou Vera, ik heb je boek uit! Ik heb het bijna in één ruk uitgelezen, zal niet zeggen in één adem, want dat is niet waar, maar het benam mij wel af en toe de adem!…….
……Wat een verdriet en pijn!  Ik heb gelezen dat het percentage scheidingen van samengestelde gezinnen nog hoger ligt dan “normale” scheidingen en het lijkt mij ook een zeer complexe klus in zo’n relatie alle ballen in de lucht te houden. Ik hoop zo dat dit boek stof tot nadenken én gesprekstof oplevert voor hulpverleners, therapeuten, maar óók voor mensen die in zelfde soort situaties zaten of nog steeds zitten. Zonder te oordelen. Ik bewonder je eerlijkheid, kracht én doorzettingsvermogen om naast het verdriet ook het leven te vieren! Dikke hug (weliswaar op afstand😁)voor jullie beiden!

TD

Ha lieve Vera. Vandaag begonnen in je boek. Jouw schrijfstijl is erg uitnodigend. Ik ben vanaf de eerste letter in het verhaal gezogen. Ook veel herkenning qua zelfde tijd opgroeien .
Zit nu in d e trein en heb het bij me. Kon het niet thuis laten. Snel weer verder lezen. Dat wild ik je laten weten. Liefs voor jullie en fijne zondag

AK

Vera, halverwege je boek, goed beschreven en fijn leesbaar. Zoveel herkenning! De Mobylette haha en het wegcijferen, beide kenmerken van onze jeugd. En maar dienen, denk ik nog wel eens…
…ik schrijf me alvast in voor de boekpresentatie
HvD

Vera! ….Ik ben jouw boek aan het lezen…goh…wat een pageturner, maar ook wat een verhaal. Nu al en ik ben nog maar op pagina 52….
M

Boek uit. In een adem. Dank voor je raakbaarheid. ❤️
AK

Ik ben begonnen van de week. Vanaf het eerste moment zo eerlijk, open, direct en met veel zorgvuldigheid geschreven. Dit boek moet een steun zijn voor de mensen die dit mee maken wat de reden van “uit contact” ook is.
D

Lieve Vera, ik heb het boek uit !!!Ik kon niet stoppen met lezen, maar
moet nu echt gaan koken.
Wat een eerlijk, ontroerend verhaal. Ik heb het met een brok in mijn keel gelezen….
Ik heb mijn tranen gedroogd en ga koken. Diep respect voor jou en nogmaals compliment voor je moed om dit zo op te schrijven.
CW
Dag Vera, ik heb je boek gelezen.  Ik vond het heel emotioneel en ik heb het soms even weggelegd…  …ik vind dit heftig wat jij hebt meegemaakt en nog meemaakt wat je dochter en kleindochter betreft. Ik heb veel bewondering voor jou.  Van harte hoop ik dat het toch goed komt met je dochter en kleindochter.
.je hebt het duidelijk verwoord, maar ik ken jou en bij het lezen zag ik jou en dat is heel anders dan wanneer het een vreemde betreft.  De reacties zullen zeker niet uitblijven en ik hoop dat jouw boek bijdraagt om het taboe te doorbreken.
J

Publiciteit 'Uit Contact'

Onderstaand artikel stond in ZIN Magazine, november 2022
artikel ZIN Magazine
Artikel Zin magazine 2
Onderstaand artikel stond in de Telegraaf van 31-10-2022
artikel Telegraaf
Op woensdag 19 oktober was ik te gast in het programma Tijd voor MAX van Omroep MAX. Hier kun je de uitzending terugkijken. Mijn onderwerp begint na 19 minuten Uitzending Omroep MAX
Omroep MAX
Willem Meiners woont en werkt sinds 1991 in Amerika. Voor zijn emigratie was hij o.a. dagbladjournalist en uitgever. Hij is auteur van meerdere boeken o.a. van De Dutch Touch. Hij was mijn tweede lezer. En inspirator.  Jan Emous was een collega van hem bij dagblad De Gooi- en Eemlander. Samen maken zij de Podcast DutchUSARadio. De knop hieronder brengt je bij het interview dat ze met mij hadden. 
Onderstaand interview stond in het AD/Haagsche Courant van 25-10-2022
Interview Haagsche Courant
Op 22 oktober werd ik geïnterviewd in het radioprogramma ‘Actueel’ van de lokale en regionale zender Golfbreker Radio. Om te beluisteren volg deze link (u moet misschien even door een korte reclame heen) Interview Golfbreker Radio
golfbreker
Onderstaand interview stond in de Posthoorn, de stadskrant van Den Haag
Posthoorn
Onderstaand artikel stond in het Magazine van KBO-PCOB van oktober 2022
Artikel Magazine KBO-PCOB
Onderstaand artikel stond te lezen in De Stad Amersfoort
artikel De Stad Amersfoort (1)
artikel De Stad Amersfoort (2)
artikel De Stad Amersfoort (3)
Onderstaand artikel stond te lezen op AD.nl. en in veel regiokranten van het AD. De reacties waren overweldigend. Zowel online als op de sociale media reageerden honderden mensen. Ik was ontroerd door de vele privéberichten waarin mensen mij hun diepste verdriet toevertrouwden. 
Artikel AD blad 1
Artikel AD blad 2
Artikel AD blad 3
Artikel AD blad4
Artikel AD blad 5